Püha müristus!

Selle India reisi mälestused on kirja pandud aastaid hiljem. Märkmete põhjal, mis reisil tehtud sai. Küllap jõuab nii pika ajaga vedelast välja settida kõik tihe ja tummine.

Seega India. Mina tahan pärast oma esimest Indias käiku tagasi ja saan endaga kampa meesterahva, kellega oleme juhuslikult samale aadressile sisse kirjutatud, ja teise, kes ei ole. Miski ei saa valesti minna, kui kaasas on kaks turvatunnet tekitavat kiilakat, tehtud korralik reisiplaan ja kõik hoolikalt läbi mõeldud.

Olen sinisilmne. Tallinna bussijaamas Riiga suunduvas bussis end istmetele laotanud, buss kohe väljumas, patsutab Ahto kontrolliks oma taskud üle. Need on küll alles, aga paraku selgub, et puudu on pass.

passport-estonian

Sekund hiljem tormab bussist välja kiilakas torpeedo, on ära maailma kõige pikemad kaks minutit (täitsa kindlasti ei tee mu süda sel ajal ühtki lööki) ja naaseb lõpuks, elutähtis dokument näpu vahel. See oli taksost väljudes bussijaama ette lumme kukkunud…

Püha müristus! Mis värk meestel on nende taskutega?! Õnneks on kõik India jumalad – või hoopis petised ja sullerid? – seekord meie Indiasse jõudmise poolt.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.