Megapolises

Umbes tunnike pärast seda, kui Spicejet on end Kochis lennurajalt lahti rebinud, maandume Mumbais, seltsiks üle 18 miljoni inimese, aga võib-olla ka kaks korda rohkem. Eks katsu kindlaks teha!

Meie hotell asub pearaudteejaama ja Colaba linnaosa vahel. Mumbai on ehitatud poolsaarele ja Colaba on selle tipp, kuhu suundub enamik linna külalisi. Piirkonna tähtsaimad maamärgid on näiteks kuulus Gateway of India ehk linna merevärav, luksuslik Taj Mahali hotell ja meie jaoks muidugi ka legendaarne Leopoldi kohvik. Mitte selle pärast, et kaks aastat tagasi terroristid siin inimesi kõmmutasid (kuuliaugud on endiselt näha), vaid et sel kohvikul on oluline roll ühe raamatu sünniloos.

Linna peale minnes oleme moraalselt valmistunud kerjuste ründeks, rahvamasside pealetungiks ja liinibussi alla jäämiseks, kuid kõik kulgeb siiski eriliste ekstsessideta. Meid tüütab vaid üks pealetükkiv kerjus, kelle eest varjume kohvikusse. Rahvast mahuks tänavatele veelgi ja liinibussi alla jäämisest päästab, kui rohelist foorituld ohumärgiks pidada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.