Paljutõotav algus

Kõigepealt see check-in’i segadus, mis õnneks lahenes (piletite muutus tähendas viie minuti võrra varem saabumist Mumbaisse – hirrrrmus! – ja 20 mintsa varasemat väljalendu Colombost). Hommikul bussijaamas saabus SMS, et buss hilineb. Bussis selgus, et ühe Ahto tööasjaga on emergency, õnneks olime veel EV piirides ja telefonitsi manageerides õnnestus kriis lahendada (aitäh, Janett!). Ehk nagu hakkaks vasakule kiskuma, aga siiski lõpuks veab õigesse suunavööndisse tagasi. Buss tegi ka hilinemise tasa ja nüüd libistame Riia lennujaamas Raekoja platsi hindadega õlut, lootuses et sama seikluslik stiil jätkub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.