Minu pere ja muud loomad

Kuna me elame nüüd puu otsas, on täienenud ka meie tutvusringkond. Täna kohtusime leopardidega, elevantidega, metssigadega, hirvedega, vesipühvlitega, krokodillidega, ahvidega, mangustidega, varaanidega, kotkastega, paabulindudega ja veel paljude sulelistega, kelle nime me kahjuks enam ei mäleta.

 

image

image

20140125-IMG_1349

20140125-IMG_1427

Nii kirju seltskonna külastamine kell pool kuus hommikul on päris kurnav, seega lõõgastume nüüd kodus ja pakume kõigile, kes meile külla tulla soovivad, rummikokteile.  Üks vöötorav on juba kohal ja paabulind kogub all julgust.

20140125-IMG_1466

 

6 thoughts to “Minu pere ja muud loomad”

  1. Einoh, ülejäänud seltskond küll mahub teie puupessa külla, aga elevant? tunnistage üles, et see oli iukirjanduslik liialdus.

    1. Karupoeg Puhh käis jänesel urus külas, küll saame meie ka elevandi võõrustatud. Samas tal polegi vaja üles tulla, ulatub londiga ilusti terrassile oma jooki võtma.

  2. See Sri Lanka tundub kohana, mis mullegi meeldiks.Ja see puuotsapesa, meil Hirmustes ju maja tagant metsa minnes on ka üks jahionn, postide otsas, mitte küll selline luksuslik, aga sigu ja kitsi võiks sealt näha, elevandi suhtes natuke on kahtlusi. Igatahes iga päev käin siin lehel uusi postitusi piilumas, jätkake samas vaimus ja mõnusat reisi jätku, tervitan kargusest, räägivad -27-st kraadist, kuid õnneks vist kusagil teises eestimaa servas.

    1. Ma arvan ka, et sulle siin meeldiks, isegi viisakaid veine on saada. Meil oli eile päeval varjus +30, aga kuna mõnus tuuleke puhus, polnud see üldse liiast.

    1. Pole õnneks kohanud, aga eks ma vaatan isegi siin puu otsas alati enne põranda üle, kui sinna astun. Safaril neid ka ei näinud, aga ega meid seal autost välja lubatud, elevandid käisid auto kõrvalt mööda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.