Kivi kotti!

Minu reisi lõppemiseni ehk koju jõudmiseni on jäänud seda sissekannet alustades vähem kui kümme tundi. Püüan end kokku võtta ja suruda maha soovi selle aja jooksul siia meetripikkune heietus kribada. Kuidagi peaks aga otsad kokku tõmbama.

Südametunnistus sunnib mind edastama hoiatust. Ära mitte mingil juhul mine üksi reisima! Ära luba ka oma lähedasel üksi reisima minna! See on ohtlik! See võib meeldima hakata ja üsna kindlasti ka sõltuvust tekitada. Eriti ohtlik on see inimese jaoks, kes end üksi hästi tunneb. Kui sul endaga kodus kunagi igav ei hakka, juhtub see reisil veel väiksema tõenäosusega. Sa koged joovastust, põnevust, ärevust, üllatust, hirmu ja veel tervet spektrit emotsioone – ja sul pole neid kellegagi jagada. See on boonus! Sinu ehe elamus on ainult sinu päralt. Sul on võimalus olla kasvõi äärmuslikult isekas, ilma et sellest paksu pahandust tekiks. Sa ei pea arvestama kellegi teise kui iseenda soovide ja kapriisidega. Sa võid kohelda end nagu printsessi või siis hoopis tagant piitsutada, täpselt nagu tuju tuleb. Sa satud pidevalt uutesse olukordadesse ja võid avastada end käitumas viisil, mis sind üllatab. Pole oluline, kas positiivselt või negatiivselt. Tähtis on endaga paremini tuttavaks saada. Mida ahnemalt sa maailma avastad, seda rohkem räägib maailm sulle vastutasuks sellest, kes sa ise oled. Või ei ole. Kivi kotti!

image

5 thoughts to “Kivi kotti!”

    1. Häbematult kiiresti läks see aeg küll. Kaks nädalat on rohkem nagu sissejuhatus, hakkad juba kliima, ajavahe ja kultuuriruumiga kohanema, aga siis kell kukub. Kuu on ikka miinimum, leian ma endiselt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.